Visverzorging

Vissen zijn als atleten! Om maximaal te presteren moeten ze goed verzorgd worden. Een gezonde biotoop is van primordiaal belang, maar hun vitaliteit en schitterende kleuren moeten komen van een uitgekiende voeding. Van verschillende topmerken (Hikari, Sera, Colombo, Malamix, …)hebben wij steeds een grote voorraad, in alle korrelgroottes en voor de verschillende seizoenen. Ook speciale voeders voor het verbeteren van de immuniteit, het versterken van de kleuren of voor een betere groei hebben wij in huis en ondersteund met degelijk advies. Worden ze toch eens ziek dan is een snelle diagnose en de juiste medicatie de enige uitweg. Wij hebben de nodige ervaring en infrastructuur. Wateronderzoek, parasitologie en ichtyologie worden in ons labo uitgevoerd door onze laborante, Ann. 

mandankoi

Visverzorging

Wateranalyse

Staalname

water-analyse

Wateranalyse

Allemaal willen wij helder en gezond vijverwater. Het is een must voor de vijverbewoners. Maar helder water is niet altijd hetzelfde als gezond water! Daarom zijn onze wateranalyses noodzakelijk en worden zij in ons labo kwaliteitsvol en nauwkeurig uitgevoerd. De analyse wordt steeds op een verse waterstaal uitgevoerd. Aan de hand van deze resultaten wordt een behandelingsadvies uitgewerkt. Onze analyses zijn zeer uitgebreid, door talrijke bijscholingen en seminaries bijven wij up-to-date!

Contacteer ons

info@mpdaquatic.com

Grintweg 92, Oostende

logo

Laten we samen uw droomtuin realiseren

Meer dan 25 jaar zijn wij in de tuinwereld actief. Als bedrijf bieden wij totaaloplossingen voor alles wat met tuin en vijver te maken heeft. Onze showroom is de ontmoetingsplaats voor de echte tuin- en vijverliefhebber. Graag maken wij u wegwijs in het zéér uitgebreide aanbod van kwaliteitsproducten.