Tuin onderhoud

Wordt het allemaal wat te veel in de tuin of u heeft er de tijd niet voor, dan kan u beroep doen op onze jarenlange ervaring en kennis. Zowel voor het jaarlijks onderhoud zoals snoeien, scheren, ontmossen en verticuteren van gazons, als voor het periodiek onderhoud van tuin en gazon hebben wij de kennis en machines in huis. Natuurlijk nemen wij het groenafval mee of gebruiken wij het verhakseld hout ter plaatse als mulch.

Vijver onderhoud

Als na jarenlang plezier de vijver is dichtgegroeid,  kan het onderhoud ervan wel eens een lastige opdracht worden. Maar niet voor ons! Met zware pompen, slaan wij uw gezond water op in een tijdelijk reservoir. De vissen worden gevangen en nagezien. Daarna verwijderen met zorg  de vijverplanten voor hergebruik en de overtollige worden afgevoerd. Met speciale slibzuigers pompen wij het zieke slib weg. Maar ook technische onderdelen zoals pompen, filters en UV-toestellen worden door ons nagezien en hersteld. Wij hebben een enorme voorraad aan originele onderdelen en allerlei toebehoren van verschillende merken.

E-book Vijver onderhoud

Onze e-book Vijver onderhoud stellen we gratis ter beschikking. U kan deze 16 pagina’s tellende gids downloaden, vul uw gegevens in en begin te lezen:


Snoeien

Bomen, friuitbomen, struiken,… na een goede en doordachte snoeibeurt op het geschikte moment, groeien ze sterker.

Scheren

De meeste hagen moeten een of twee maal per jaar geschoren worden. 

Ontmossen

Stukken gras die minder zonlicht krijgen gaan al snel een mosgroei kennen, waardoor het gras verdrongen wordt.

Verticuteren

Een maal per jaar een gazion verticuteren is op de meeste bodems een goede zaak. De viltlaag wordt weggenomen, het gazon is verlucht en kan terug groeien.

Snoeiwerk

Hoge bomen zijn niet altijd eenvoudig te snoeien, het is een delicaat werk die specifiek materiaal en ervaring vereist.

Vijver onderhoud

Maak gebruik van onze diensten om uw vijver een jaarlijkse onderhoudsbeurt te geven. We zien de pomp, filter, uv-licht na, controleren het visbestand en de conditie van het water. Ook de begroeiing boven en onder water wordt aangepakt.

Contacteer ons

info@mpdaquatic.com

Grintweg 92, Oostende

logo

Laten we samen uw droomtuin realiseren

Meer dan 25 jaar zijn wij in de tuinwereld actief. Als bedrijf bieden wij totaaloplossingen voor alles wat met tuin en vijver te maken heeft. Onze showroom is de ontmoetingsplaats voor de echte tuin- en vijverliefhebber. Graag maken wij u wegwijs in het zéér uitgebreide aanbod van kwaliteitsproducten.