Contacteer Ons

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen omtrent uw vijver- en tuinplannen. We hebben ook een oplossing voor alle bestaande situaties waar u wat hulp kan gebruiken.

info@mpdaquatic.com

Zo kan u ons bereiken

 

Grintweg 92, Oostende

Routebeschrijving

Neem de afrit van Zandvoorde. Volg de baan tot aan het marktplein. U herkent het marktpleintje aan de apotheek (linkerkant), de watersproeiers in de grond en het supermarktje (rechterkant). Sla rechts af en ga verder tot aan het rond punt. Neem de eerste afslag (de baan rechts). Even verder vindt u onze winkel aan de rechterkant.

Neem de afrit van Zandvoorde. Eenmaal afgereden gaat u naar rechts, over de brug. U volgt de weg tot aan marktplein. U herkent het marktpleintje aan de apotheek (linkerkant), de watersproeiers in de grond en het supermarktje (rechterkant). Sla rechts af en ga verder tot aan het rond punt. Neem de eerste afslag (de baan rechts). Even verder vindt u onze winkel aan de rechterkant.

Neem de trein naar Oostende. Neem vervolgens de bus aan het station. Lees verder bij Met de bus.

Aan het station van Oostende gaat u naar de bushaltes achter het gebouw van De Lijn. Het gebouw van De Lijn herkent u gemakkelijk aan de tramhaltes. Onze winkel is gelegen in de deelgemeente Zandvoorde van Oostende. De bushalte naar Zandvoorde is de eerste bushalte aan de rechterkant, achter het gebouw.

Aan deze halte vertrekken buslijnen 21, 22 en 23. U kunt om het even welke bus nemen uit deze 3. Elk half uur vertrekt er een aan deze halte. Na ongeveer 18 minuten komt u aan een rond punt in Zandvoorde. Dit is het moment om op de bel te drukken. Het is zeer eenvoudig, aangezien er geen andere ronde punten zijn op de bus route. U stapt vervolgens af, kort na het rond punt.

U bevindt zich nu in de Zwanenlaan. Keer te voet terug tot aan het rond punt, en neem de baan aan de overkant. Deze baan buigt af naar links en helt licht naar boven. U vindt onze winkel even verder aan de rechterkant.

Contacteer ons

info@mpdaquatic.com

Grintweg 92, Oostende

logo

Laten we samen uw droomtuin realiseren

Meer dan 25 jaar zijn wij in de tuinwereld actief. Als bedrijf bieden wij totaaloplossingen voor alles wat met tuin en vijver te maken heeft. Onze showroom is de ontmoetingsplaats voor de echte tuin- en vijverliefhebber. Graag maken wij u wegwijs in het zéér uitgebreide aanbod van kwaliteitsproducten.