Tuinaanleg

Met een goed plan en een uitgekiende plantenlijst zit u al een flink eind in de goede richting.
Maar de vertaling van het plan naar de praktijk, het aanwenden van de juiste technieken en grondstoffen is minstens even belangrijk om een geslaagde tuin te bekomen.

Ontwerp

Van een goed doordacht tuinontwerp zal je jaren plezier hebben. Maak direct de juiste beslissing en vertrouw op onze ervaring.

Irrigatie

De laaste jaren ervaren we meer lange periodes van droogte. Een evenwichtge aanleg en een slim irrigatiesysteem zorgen voor groen gazon, het hele jaar door.

Vormgeving

Volgens uw wensen, vereisten en budget maken we een passend onwerp met een tijdloze vormgeving.

Planten keuze

Goede combinaties van diverse planten zorgen voor een perfecte balans in de leefomgeving voor dier en mens.

Beleeftuin

Gazonbeheer

Zithoek

Gezellig terras

Vlonder terras

Beperkt onderhoud

In een tuin is er altijd werk wordt wel eens gezegd. Dat valt niet te ontkennen, maar met een aangepaste aanleg en plantenkeuze kan er heel wat onderhoudswerk bespaard worden, zonder in te boeten aan uitstraling.

Spaarzaam met water

Een automatisch sproeisysteem houdt het gazon in optimale conditie. We voorzien de nodige sensoren zodat er optimaal kan omgesprongen worden met het kostbare water. Een gazon besproeien terwijl het regent heeft niet veel zin, toch?

Over onze ontwerpen

Rekening houdend met uw wensen, met de nodige smaak voor kunst, een brede kennis van bouwtechnieken, plant- en bodemkunde, ontwerpen wij een tuin of vijver op maat.
Dit is geen overbodige luxe, want we willen u ontgoochelingen achteraf besparen. Dat is wat wij bedoelen met tuinarchitectuur.

En…best betaalbaar!

Duidelijke afspraken

Correcte uitvoering

Steeds binnen tijdsbestek

Service na verkoop

Andere Diensten

Gazonbeheer

Van maart tot november vraagt eengazon veel aandacht, verticuteren, beluchten, bemesten, wekelijsmaaien, onkruidbeheer, … Onze vakmensen ontlasten u van deze taken en komen op regelmatige basis bij je langs.

Groententuin

Zeg nu zelf, wat smaakt er meer dan een tomaat uit je eigen serre? We staan kaan klaar met advies en hulp bij de aanleg van je moestuin.

Onderhoud & Opkuis

Snoeiwerk, hagen scheren, opkuis in de herfst, onderhoudswerken in de tuin… vraag een voorstel hoe we kunnen helpen.

Contacteer ons

info@mpdaquatic.com

Grintweg 92, Oostende

logo

Laten we samen uw droomtuin realiseren

Meer dan 25 jaar zijn wij in de tuinwereld actief. Als bedrijf bieden wij totaaloplossingen voor alles wat met tuin en vijver te maken heeft. Onze showroom is de ontmoetingsplaats voor de echte tuin- en vijverliefhebber. Graag maken wij u wegwijs in het zéér uitgebreide aanbod van kwaliteitsproducten.