Vijver aanleg

Een goed doordachte waterpartij, van welke grootte ook, is steeds een meerwaarde voor de tuin. De waterplas bruist van vitaliteit. Zowel onder als boven het wateroppervlak spelen zich boeiende taferelen af. De vijver is dan ook de “place to be” na de drukke dagtaak. Uit de vele mogelijkheden zullen wij de vijver kiezen die het best bij u past zodat u er maximaal van kan genieten.

Onderhoud

Een vijver en tuin onderhoud vraagt op geregelde tijdstippen wat werk. Mogelijks hebt u de tijd niet voor, of beschikt u niet over de juiste gereedschappen? Laat ons een voorstel doen om deze taken van uw over te nemen. Zowel voor het jaarlijks onderhoud zoals snoeien, scheren, ontmossen en verticuteren van gazons, als voor het periodiek onderhoud van tuin, gazon en vijver hebben wij de kennis en machines in huis. Natuurlijk nemen wij het groenafval mee of gebruiken wij het verhakseld hout ter plaatse als mulch.

Tuinaanleg

Met een goed plan en een uitgekiende plantenlijst zit u al een flink eind in de goede richting.
Maar de vertaling van het plan naar de praktijk, het aanwenden van de juiste technieken en grondstoffen is minstens even belangrijk om een geslaagde tuin te bekomen.
vijveraanleg-graafwerken